Vođene meditacije

Transformacijske meditacije posebno kreirane za izazove koje nam nosi 2020. godina

Uvod u vođene meditacije

Vođena meditacija ima svrhu opustiti um i tijelo te djelovati na podsvjesni um s ciljem otpuštanja štetnih uvjerenja i emocionalnih uvjetovanja, isto tako može koristiti za dobivanje  određenih odgovora iz podsvjesnog uma putem simbola, boja, osjećaja ili još konkretnijih uvida tkz. aha efekt.
Vođenu meditaciju ne bi trebalo slušati tijekom rada ili pri upravljanju vozilom. Najbolje vrijeme za provedbu ove prakse je prije spavanja ili pri buđenju. 
Hana Stošić

Ayurvedska savjetnica i terapeut karmičke dijagnostike

Cijena meditacije – 50 kn

Paket meditacija
Cijena 220 kn | popust za preuzete meditacije do 25.05.2020.

NOVA CIJENA | vrijedi do 25.05 – 180 kn

Preuzimanje meditacija

Meditacije su dostupne na linku na koji ćete imati pristup po zaprimljenoj uplati

Svaka meditacija traje otprilike 15 minuta.

Top 10 meditacija za 2020. godinu

Vođena meditacija zahvalnosti na postojanju

Proslava vlastitog postojanja i postojanja svih bića oko nas kao i zahvala Majci Zemlji na toj mogućnosti što nam je dala je najjači mogući alat podrške cjelokupnom čovječanstvu i životu na Zemlji. U ovoj vođenoj meditaciji iscjeljujete svoj odnos prema vlastitom postojanju i osvješćujete vrijednost života, što vas između ostalog aktivira da budete kreativniji i odgovorniji u tome kako provodite život.

Vođena meditacija za ravnotežu primanja i davanja

Vođena meditacija zahvalnosti na postojanju

Proslava vlastitog postojanja i postojanja svih bića oko nas kao i zahvala Majci Zemlji na toj mogućnosti što nam je dala je najjači mogući alat podrške cjelokupnom čovječanstvu i životu na Zemlji. U ovoj vođenoj meditaciji iscjeljujete svoj odnos prema vlastitom postojanju i osvješćujete vrijednost života, što vas između ostalog aktivira da budete kreativniji i odgovorniji u tome kako provodite život.

Vođena meditacija za ravnotežu primanja i davanja

Primanje i davanje održava protok između svih nas. Što više možemo primiti i dati, to više možemo imati, ne samo u materijalnom smislu, nego u svakom smislu. Primanje i davanje nas proširuje, oplemenjuje. Ukoliko imamo problem s primanjem kao primarno ženskom energijom ili davanjem kao primarno muškom energijom, trebamo uharmonizirati unutarnje polaritete. Ova meditacija služi upravo za to.

Vođena meditacija osnaženja disanjem

Najkraće možemo ostati živi bez disanja. Taj moćni proces disanja u ovoj vođenoj meditaciji usmjeravamo prema kvalitetama koje u svom životu želimo ispuniti energijom i time ostvariti da ta određena kvaliteta na najbrži mogući način bude ostvarena, npr. “dišem u bezbrižnost” (time osnažujem tu kvalitetu, što posljedično ima utjecaj na mene, moje odnose i kapacitet produktivnosti).

Učinak ove meditacije možete pojačati prakticiranjem uz upotrebu esencijalnih ulja kao cedar, eukaliptus, ružmarin ili naranča u aroma lampici.

Vođena meditacija osobne ljubavi i nenasilja

Nenasilje je ljubav. Važno je ukloniti iz sebe bilo kakvu agresivnost prema sebi, drugim ljudima i životinjama. Suptilne agresivnosti prema sebi su one koje možemo prepoznati kao vlastite zabrane (ne dozvoljam si opustit se, zabavljati se, naučiti nešto, ostvariti uspjeh, dati si bolje, imati više, vidjeti ljepotu u sebi, biti s osobom koju volim itd…). Ako ste se pronašli u ovom, onda je ovo prava meditacija za vas!

Vođena meditacija za obilje

Svi uočavamo da će ekonomska kriza biti rezultat trenutnog mirovanja zbog COVID-19 i uslijed toga se javlja strah od neimaštine i financijskih teškoća, no bez obzira na svjesnost o tome da će trebati uložiti više angažmana da bi se financijski stabilizirali, važno je ne prepustiti se strahu i upravo tome je posvećena ova vođena meditacija.

Vođena meditacija za otkrivanje skrivenih potencijala

Inspiracija je bitna da naš duh ne klone.  Svaki puta kada nešto neočekivano otkrijemo osjećamo se ushićeno i blagoslovljeno za novu spoznaju. U ovoj meditaciji nastojat ćemo otključat nove spoznaje o sebi i svojim talentima, istražiti svoj unutrašnji svijet kako bi si dopustili u svoj život unijeti neke nove “note”. Spisateljske sposobnosti Ane Frank vjerojatno nikad ne bi bile otkrivene da nije bila zaključana u svom domu.

Vođena meditacija za restrukturiranje

U ovoj godini nam je posebno potrebna fleksibilnost i sposobnost prilagodbe drugačijem načinu funkcioniranja. Kroz ovu meditaciju usvajamo lakši prijelaz iz poznatog u nepoznato, iz stare strukture u neku novu, zadržavajući samopuzadanje i fokus. 
Jedna od “must have” meditacija!

Vođena meditacija za osjećaj unutarnje ispunjenosti

Otpuštanje onoga što nas spriječava da se osjećamo da naš život ima smisla je osnovni proces ove vođene meditacije. 
Ispunjenost nalazimo u povezanosti s našim duhovnim izvorom i preko njega sa drugim bićima. Usvajamo važnost povezanosti u tkanju života s drugima. Možda najbolji primjer toga je prikazan u kultnom filmu “Divan život” ili “It s a Wonderful Life” s James Stewartom u glavnoj ulozi.  
Odvojenost na podsvjesnoj razini doživljavamo kao smrt. I zato učvršćujemo osjećaj povezanosti unutar sebe da bi bili sretniji i ispunjeniji! 

Vođena meditacija za bolji imunitet

Sam naziv meditacije govori za sebe, ovdije se orijentiramo na zdravlje našeg tijela i povjerenje da naš organizam ima moć obrane, kao i iscjeljenja. Naš posao je da ne stojimo na putu našem organizmu u radu s našim nesigurnostima, neznanjem i uvjerenjima da smo nemoćni naspram virusa, bakterija itd…
Svojem organizmu s ovom meditacijom dajemo vjetar u leđa, jer ga podržavamo. Uz pravilnu prehranu, dobar životni stil i upotrebu određenih namirnica i preparata, naš imunitet će biti na visokoj razini.

Vođena meditacija prihvaćanja promjena

Važna meditacija za prihvaćanje neizvjesnosti i stvaranje emocionalne stabilnosti u turbulentnim razdobljima.
O našem kapacitetu prihvaćanja promjena ovisi razina stresa, koju ćemo si priuštiti ni krivi ni dužni.
Pobrinite se za svoj kapacitet prihvaćanja promjena!

Naručite meditaciju

1 + 10 =

Podaci za uplatu:
SUN DO AYURVEDA
Cvjetka Rubetića 10, Zagreb

Broj računa
Privredna banka Zagreb
IBAN: HR1023400091160573136

Model 00
Poziv na broj 04-2020

Svrha – vođene meditacije

Pridružite se Sun Do Ayurveda YouTube kanalu i pratite besplatne meditacije i video poruke