Ayurvedsko karmičko savjetovanje

Dugodišnje iskustvo terapija i stotine klijenata sa različitim životnim situcijama i izazovima, kroz terapiju karmičke dijagnostike i razgovora, pristupaju najdubljim i najskrivenijim dijelovima sebe, nastojeći spoznati uzroke koji su doveli do životnih izazova te kroz terapiju otpuštati i rješavati blokade i nastale poteškoće.

Dwesha-Raga terapija

Na Dwesha-Raga terapiji iz Ayurvede temeljim svoja savjetovanja jer su to temeljne postavke iz kojih proizlazi sav naš nemir, nezadovoljstvo i okolnosti.

“Dwesha i Raga se smatraju uzrokom naše patnje u Ayurvedi.”

Pristup terapiji

Ayurvedsko karmičko savjetovanje temeljeno je na drevnom indijskom znanju, uz individualan pristup koji se temelji na osobnom iskustvu te višegodišnjem radu sa stotinama klijenata.

Raga

Raga su vezanosti za nešto ili nekog i zbog te vezanosti to gubimo ili nemamo dovoljno zastupljeno u životu. Iz vezanosti nastaju strahovi, negativne emocije kao ljutnja, zavist, razočaranje itd… Kada učinkovito uklonimo vezanost tada sve ono što je proizašlo iz vezanosti nestaje

Dwesha

Dwesha, pak, je odbojnost prema nečemu i/ili nekome, koja uzrokuje da to netko/nešto ostaje u našem životu, iako bi voljeli da to nije dio našeg života.
meditacije

Vođena meditacija

Vođena meditacija je proces u kojem terapeut i klijent zajedno ulaze u meditativno stanje, kako bi klijent kroz vodstvo razrješio blokade i pokrenuo proces iscjeljenja.
Meditacija se provodi nakon razgovora i savjetovanja o tome kako pristupiti rješavanju određene situacije te općenito otvaranja na svjesnoj razini. Osjećaj vođene meditacije klijenti opisuju kao ugodno iskustvo u kojem se prepuštaju vodstvu u sigurnom okruženju.

Iskustvo meditacije

Ova meditacija korisna je za već iskusne u tom području ali i za one kojima vođena meditacija predstavlja prvo iskustvo meditacije. Kroz vođenu meditaciju upoznajemo sebe i otkrivamo vlastite načine kako postići opuštenost.

Savjetovanje

Najčešća i temeljna pitanja zbog kojih ljudi traže pomoć

Ciljevi

Postavljanje najboljih ciljeva za ispunjenje našeg potencijala

Obitelj

Odnosi unutar obitelji i veze koje neraskidivo ostaju s nama

Partnerski odnosi

Ljubavni odnosi kao najjači pokretač promjene u nama

Na koji način poboljšati odnose

Koja je moja svrha u životu

Na koji način stvoriti harmoniju u partnerstvu

Kako otpustiti blokade i strahove koje nam se javljaju i zašto se javljaju u određenim životnim situacijama

Što mi je potrebno usvojiti za poslovno napredovanje

Kako povećati osjećaj vrijednosti i ostvariti financijsku stabilnost
Kako na moje zdravlje utječu emocije

Kako kroz prirodnu medicinu pomoći svome tijelu

Javite se

pošaljite upit za Ayurvedsko karmičko savjetovanje