Meditacijski klub

Svaki tjedan

U prostorima centra Sun Do Ayurveda

18-19h

 

Meditacijski klub je mjesto u kojem svaki tjedan možete doći na grupne meditacije koje su osmišljene tematski prema polaritetima.

OBAVIJEST

Meditacije se odgađaju za 4.mjesec

Raspored tema ožujak 2020. – odgođeno za travanj

10.03.2020. Utorak | Spontanost vs. Pokočenost

Zašto ne možemo biti spontani i prirodni kad bi to najviše željeli? Kroz meditaciju dat ćemo si dozvole potrebne da se ne bi skrivali ili bili previše kontrolirani u funkcioniranju. Vaša spontanost vam otvara vrata otkrivanja raznih opcija, koje možda nikada bez nje ne bi otkrili. Ona otvara perspektivu i zato je usvojite!

19.03.2020. Četvrtak | Vezanost vs. Ljubav

Često zamjenjujemo vezanost za ljubav i ne možemo prestati zamjerati i željeti da druga osoba bude drugačija, u takvim slučajevima tranzicija iz vezanosti u ljubav tj. prihvaćanje je prijeko potrebna. Meditacija će biti usmjerena na rastvaranje vezanosti i usvajanje prihvaćanja.

25.03.2020. Srijeda | Završavanje vs Nedovršenost

Mislim da ste svi osjetili težinu kod nedovršenih odnosa, školovanja, tečajeva, poslova, radnji itd.
Želimo da nam bude svejedno, ali ne uspijevamo u tome. Što je to u ljudskoj psihi da nam je tako bitno završiti stvari? Kroz meditaciju ćemo dublje spoznati važnost završavanja i osloboditi se tereta koji nosimo od nedovršenih iskustava.

Arhiva

Veljača 2020.

11.02.2020. Utorak | Sigurnost – nesigurnost
Široka tema za obuhvatiti u jednoj meditaciji tako da ćemo jedan segment sigurnosti obraditi, a to je materijalna ili financijska sigurnost ili nesigurnost.
Učvrstit ćemo u meditaciji osjećaj sigurnosti da smo podržani.

17.02.2020. Ponedjeljak | Usamljenost vs. Ispunjenost
Otkrit ćemo kako samoća ne mora nositi i usamljenost i ući u meditaciju dubokog ispunjenja.

24.02.2020. Ponedjeljak | Zauzimanje za sebe vs. Povlačenje u sebe
Prepoznati i usuditi se reći NE kada je potrebno, umjesto povlačenja i pohranjivanja štetnih emocija u sebe je neophodno za zdrav život! U meditaciji ćemo postaviti parametre na podsvjesnoj razini potrebne za moći reći NE kada i kako.

Siječanj 2020.

07.01.2020. | Nemoć – moć
Vođena meditacija osmišljena za oslobađanje straha od nemoći, zbog kojeg često krećemo u razne oblike izražavanja moći kako više nikada se ne bi osjećali nemoćno tj. bez kontrole.

14.01.2020. | Vjernost – izdaja
Meditacija u kojoj istražujemo što za nas podrazumjeva vjernost. Pitanje pripadnosti ćemo dotaknuti unutar ove teme i otpustiti ono što nas čini ranjivim naspram ne-vjernosti.

21.01.2020. | Nježnost – grubost
Svi čeznemo za međusobnom nježnosti u izražavanju, no ona se često tumači kao slabost u suvremenom svijetu. Nažalost, iznenadimo se kad otkrijemo da nismo otključali unutar sebe vrata da si dopustimo nježnost. Ova meditacija upravo je usmjerena za dopuštanje nježnosti i smanjivanje grubosti prema samima sebi.

Prijave

Za sudjelovanje u meditacijama možete kupiti kartice kluba preko kojih dobivate popust na grupne meditacije.

Cijene i popusti

Kartica meditacijski klub Sun Do Ayurveda

  • 10 dolazaka – 450 kn (20% popusta)
  • 5 dolazaka – 250 kn (10% popusta)

Kartica se koristi tako da prilikom svakog dolaska iskoristite jedan kupon, pritom nije bitan slijed dolazaka, odnosno možete preskočiti pojedine termine.

Za sve koji ne žele iskoristiti prednosti kartice, u mogućnosti su doći te platiti individualnu cijenu po dolasku od 55 kn.

Pridružite se meditacijskom klubu i kroz tjedne grupe iskusite dobrobiti meditacije